Facebook Livefeed

Volg de Business Challenge live via onze Facebook Livefeed.

Op 30 november 2016 werd de 2e editie van de MAIN Energie Business Challenge aangekondigd. Media036 heeft daar een verslag van gemaakt. Deze kun je nu hier bekijken. Abonneer op ons youtube kanaal en zie de nieuwste filmpjes als eerst! https://www.youtube.com/channel/UCcet197knSzZupJOuIFgY1Q https://www.youtube.com/watch?v=dq9v6uIueG0

De eerste Business Challenge kledingstukken zijn geleverd. Bestel ook je Business Challenge kleding bij NI-JA Textielgroep.

Met dank aan onze sponsor MAIN Energie.

MAIN Energie Business Challenge shared Business Challenge Team 112's photo.

MAIN Energie Business Challenge added an event.

Deelnemers bijeenkomst 1ste Rang Almere

Op vrijdag 3 maart is er wederom een gezellige deelnemersbijeenkomst bij Café Eerste Rang op de Grote Markt in Almere. Vanaf 17.00 uur starten we en de eindtijd bepaal je natuurlijk zelf. Er is weer plaats voor vijf auto's van deelnemers om aan het publiek te presenteren. Komt allen en neem je vrienden, familie, spnsoren en donateurs mee. Het wordt weer een gezellige avond. In Café Eerste Rang vinden ook optredens plaats van Quincy en Patrick van Veen. De deelnemers krijgen namens Café Eerste Rang hun eerste twee drankjes weer aangeboden. Tot 3 maart!

March 03, 2017 - March 03, 2017

Team 007 is ook weer van de partij. Dit jaar rijden we weer met de waanzinnige Porsche Panamera Turbo S en ook nu zullen we deze weer spectaculair stylen met de logo's van onze sponsoren. Wil je ook een plekje op deze prachtige auto neem dan contact op via ruud@businesschallenge.eu voor de mogelijkheden.

Vanaf vandaag in Almere Deze Week weer een leuk item over de voortgang van de Business Challenge.

MAIN Energie Business Challenge shared Pay2day B.V.'s photo.