Facebook Livefeed

Volg de Business Challenge live via onze Facebook Livefeed.

Gister, tijdens onze BBQ bij Sligro Almere, hebben wij aan de aanwezigen de aftermovie van de MAIN Energie Business Challenge 2017 getoond. Uiteraard willen wij deze de rest niet onthouden, dus hierbij. Veel kijk plezier! #MAINEnergie https://vimeo.com/221998647/29df543fb1

De voorbereidingen zijn in volle gang. Kom netwerken bij Sligro almere. Vandaag vanaf 17:00 tot 20:30. Inclusief bbq.

Woensdag 21 juni, vanaf 17:00 uur, organiseren wij, samen met Sligro Almere, een netwerk evenement. Het is een evenement voor deelnemers, sponsoren en geïnteresseerden van/in de Business Challenge. Tevens zal de aftermovie 2017 worden getoond. Het evenement duurt tot ongeveer 20:30 en is inclusief eten en drinken (BBQ). Aanmelden kan via ruud@businesschallenge.eu. Tot woensdag! Alleen toegang na aanmelding i.v.m. besloten evenement.

Nu inmiddels drie weken geleden hebben we de Main Energie Business Challenge met groot succes afgerond. Onze mede challenger Kees van Zanten heeft een leuk stuk geschreven in http://auto036magazine.nl/. Klik op de link voor het hele verhaal. Schrijf je dan meteen in voor de magazine via de link op de eerste pagina. Je blijft dan meteen op de hoogte van de laatste nieuwtjes op het gebied van de automotive en ontwikkelingen aangaande de Main Energie Business Challenge.

Trots dat MAIN Energie partner is van de Business Challenge!